«Med’ n Alf i Eventyrskauen

Med’n Alf i eventyrskauen
Vi har vært i «Drængstuen» og plukket sanger fra Alf Prøysen sin skattekiste. Det har blitt til en spennende konsert for barn og voksne, og vi får høre kjente og ukjente Prøysenviser fremført i kreative og morsomme arrangementer med innslag av folkemusikk, jazz, blues, revy og kabaret. Tekstene står sterkt i fokus, og det er også enkel koreografi etter at vi jobbet med Leif Stinnerbom.
Alder fra 3-100 år.

Medvirkende
Tone Hulbækmo sang, lyre, harpe, skjeer og trøorgel
Heine Bugge trekkspill og vokal
Elisabeth Vannebo tuba/perkusjon
Regi: Leif Stinnerbom

alf

 

Her kan du finne en liten smakebit fra en konsert:

 

Fra Osafestivalen:

LEVANDE EVENTYRSKOG

Med’n Alf i eventyrskauen (foto: Lars Finborud)Med’n Alf i eventyrskauen (foto: Lars Finborud)
Alf Prøysen sine fantasifulle dyresongar vart formidla med stor innleving og spanande musisering under årets familiekonsert.
Ein tordivel som er håplaust forelska i ei vakker fluge, eit ekorn som bur i ein tuba, og ein skrekkeleg humpete biltur i ein skranglete lada: Dette var nokre av dei fantasifulle situasjonane ein fekk oppleva i urfremføringa av «Med’n Alf i eventyrskauen» laurdag formiddag. Frontfigur Tone Hulbækmo er ein framifrå formidlar, ho har evna til å levandegjera forteljingar med stemme, kroppspråk, humor og spanande instrumentar på ein slik måte at borna får store auge og lar seg rive med inn i fantasiverda. Elisabeth Vannebo (tuba) og Heine Bugge (trekkspel) krydra det stødige kompet med oppfinnsame lydeffektar, tull, tøys og fengande melodiar. Alf Prøysen sine songar er fortsatt populære hjå born idag, på mange låtar sang dei uoppfordra med så det ljoma djupt i eventyrskogen!

 

13075_1022551711106936_4589360902726722976_n

 

 

 

 

 

 

 

Alf i Eventyrskauen Lille Riksen 2

 

 

 

 

 

 

Alf i Eventyrskauen Osafestivalen 1

 

 

 

 

 

 

 

Tone Heine og Elisabeth 5

 

Tone Heine Elisabeth Sunne